SMDC E-consult platform

Medio mei 2020 geeft het Sporthorse Medical Diagnostic Centre de mogelijkheid om via een speciaal daartoe ingericht platform (gekoppeld aan een app) advies te geven aan onze cliënten. Hieronder kunt U lezen hoe dit werkt en wat U kunt verwachten. Mochten er desondanks toch nog vragen zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren via e-consult@sporthorsemdc.com.

Waarom het SMDC E-consult Platform?

Vandaag de dag wordt het team SMDC via veel verschillende communicatiekanalen gevraagd om feedback, advies, meningen etc. We willen privacy-gevoelige informatie centraal en veilig op een gebruiksvriendelijke manier beheren.

Wat biedt het SMDC E-consult Platform?

• Digitale innovatie in een veilige omgeving
• Gebruiksvriendelijk communiceren met cliënten, collega’s (dierenartsen, fysiotherapeuten, smeden, tandartsen en andere behandelaars)
• Centrale dossiervorming: alle communicatie over een patiënt is in te zien door cliënt en gekoppelde behandelaars

Hoe werkt het SMDC E-consult-Platform?

Cliënten kunnen worden uitgenodigd (per mail) om eenvoudig een account aan te maken (via app of desktop). Zodra er een account is aangemaakt, wordt er voor een specifiek paard een digitale spreekkamer aangemaakt. Deze spreekkamer kan met meerdere behandelaars en andere betrokkenen worden gedeeld. Naast feedback(chat) kan beeldmateriaal (foto’s en video’s) worden gedeeld. Op deze manier heeft het gehele management team rondom het paard inzicht in lopende zaken en worden alle gegevens centraal (veilig) beheerd. De firma Zaurus (ook naam van de app) verzorgt het platform en heeft reeds jarenlang expertise op het vlak van veilig communiceren in de gezondheidszorg.

Zijn er kosten verbonden aan het SMDC-E-consult Platform?

Ja. De standaard vergoeding hiervoor bedraagt 25 euro (ex BTW), bij korte en uitgebreide vragen respectievelijk 15 euro (ex BTW) en 35 euro (ex BTW). Indien het E-consult leidt tot een afspraak op ons centrum, dan worden deze kosten in mindering gebracht.

Hoe activeer ik mijn account voor het SMDC E-consult Platform?

Cliënteel ontvangt op aanvraag een email van ons waarmee na registratie een persoonlijke account op Zaurus kan worden aangemaakt. Hieronder staan enkele links naar video’s met uitvoerige uitleg. Zijn er toch nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen via e-consult@sporthorsemdc.com.